Pagina 1 van 1

Aankondigingen ATV activiteitenweekend/contest en uitslagen

Geplaatst: 28 mar 2018, 10:51
door PA3CRX
De uitslagen van het ATV activiteitenweekend/ATV contest staan weer online. Zie https://vhf-uhf.veron.nl/atv-contest-re ... ubliceerd/ . Iedereen gefeliciteerd met het behaalde resultaat! :clap:

Jaren geleden is een inventarisatie gedaan van ATVers die van ATV zaken op de hoogte gehouden wilden worden. Het was eigenlijk een mailing list. Toen de Belgische amateur daarmee stopte heeft Tjalling PE1RQM aangeboden om een uitgebreidere mogelijkheid te bieden, op dit Hamforum.
Nu dit een aantal jaren draait is er in de tussentijd veel veranderd. De rubriek in Electron bevat consequent veel ATV informatie, de website van de VERON VHF-en-hoger commissie bevat ATV informatie en de social media heeft een grote opkomst gemaakt.
Zoals gezien kan worden in dit forum bestaan de berichten voornamelijk uit aankondigingen dat er een ATV activiteitenweekend/contest is en dat de resultaten zijn gepubliceerd.
Tegenwoordig heeft (bijna) iedereen een agenda (al dan niet in de smartphone) waardoor dat eenvoudig zelf bijgehouden kan worden. En het wordt ook nog eens vermeld in de activiteitenkalender(s) op de website www.vhfenhoger.veron.nl .

Misschien ook makkelijk te onthouden: de derde maand van ieder kwartaal het tweede volle weekend. Dus in maart, juni (tevens IARU contest), september en december.
De activiteit begint op zaterdag om 12:00 UTC en eindigt op zondag om 18:00 UTC.

Dit forum kan uiteraard nog gebruikt blijven worden maar ik zal de aankondigingen dat er een activiteitenweekend/contest is en dat de uitslagen gepubliceerd zijn zelf niet meer plaatsen.

Hou elkaar wakker, stimuleer nieuwe stations, spreek met elkaar af! Desnoods in dit forum!

Chris PA3CRX

Re: Aankondigingen ATV activiteitenweekend/contest en uitslagen

Geplaatst: 28 mar 2018, 14:16
door Tjalling PE1RQM
Dank je wel Chris voor alle genomen moeite! Het geeft een goed ontwikkelde basis om op door te gaan.
En Hans PA0WYS bedankt als huidige contest manager!